Bodycon eller pro?

DIY : Farvegraduerede strømpebukser

Efter at have set dem på catwalken hos Christian Lacroix har jeg gået og leget med tanken om at prøve at lave et par farvegraduerede strømpebukser til mig selv. Men jeg har været lidt i tvivl, om farven ville hænge ved, når nu det er kunststof. Men efter at have set både Fashionista og Susie_bubble forsøge sig med projektet med succes, skulle jeg måske også kaste mig ud i det? Men hvis jeg kender mig selv ret, så varer det nok et pænt stykke tid, før jeg får taget mig sammen!
EDIT: The Coveted har også lavet sine egne – sikke alle er i gang!

2 kommentarer

  • Mille

    jeg har allerede købt farven, men mangler hvide strømper … de skulle jo helst være uden huller, ikke sandt? :)-m.ps. tak for linket, sætter også din blog ind i vores, næste gang jeg får taget mig sammen og opdateret dem!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Arj, tror nu ikke, at et lille hul i tåen skader…Så er det ikke spild, hvis det går helt galt!Selv tak for link!/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bodycon eller pro?