Udsalg, udsalg

En genial pude

Det ligner en eller anden rædderlig gymnastikpude – men nej, det er lige det, jeg har brug for! Som mange andre med en bærbar sidder jeg jo ikke lænket til mit skrivebord. Jeg tager ofte computeren og sidder i sengen eller andre steder. Men efter lang tid med computeren i skødet, så er det ikke behageligt. Benene begynder at krampe lidt på grund af manglende blodtilførsel, og varmen fra ventilatoren får lårbasserne til at svede mere, end hvad godt er. Denne pude fra Ikea har en hård overdel, så bærbaren står stabilt, men en blød underdel, så lårene kan klare al den tid med computeren – se DET er smart!

Men webshoppen sælger den selvfølgelig ikke – og den mini, mini Ikea vi har her i Odense har den selvfølgelig ikke på lager. Typiskt! Måske man selv kunne konstruere noget med en pude og en plade af en art? NEJ! Prøv og se: Den fra Ikea har et håndtag og en praktisk lomme til mobiltelefon, kuglepenne med mere. Det er jo nærmest en chic håndtaske!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg, udsalg