Stockholm Fashion Week: Dag 1 - del 2

Frou frou

Efter sæsoner med lak, læder, plastik og pvc er det nu rart at se nogle pastelfarver og en masse flæser! Disse florlette, flæsede kjoler giver mig lyst til at danse barfodet rundt til glad indiemusik og spise fine cupcakes med tandtykt glasur – opføre mig koket, fjoget og piget generelt. Den hvide kjole fra Stella McCartney ligner, at den har vinger – så smuk, så smuk. Og den ferskenfarvede, flæsede drøm fra Paul & Joe kan ikke blive mere piget med både flæser og sløjfe.
(billeder fra my-wardrobe og mytheresa)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stockholm Fashion Week: Dag 1 - del 2