Blumen, blumen...

Golden Globes aflyst

Årets første helt store “red carpet”-event plejer at være Golden Globes. Jeg elsker at logge på the Fashion Spot og opdatere hvert minut for at se, hvilke kjoler stjernerne har på. Alle medlemmer hyggesnakker og kommer med deres mening, om hvad der er flot, hvad der er ok og dem, hvor man bare tænker: “What was she thinking?”. Alt i mens prøver vi at gætte designerne og lave vores egne top-fem-lister over vores personlige favoritter. Hvem der vinder prisen, er faktisk ikke det vigtigste for mig…jeg går mere op i, hvad stjernerne har på. The red carpet is the new runway – er det ikke the smart saying?

Og jeg havde selvfølgelig glædet mig til den 13. januar, hvor Golden Globes igen skulle løbe af stablen. Rigtig sidde og se kjoler efter at have puklet til radioeksamen! Men på grund af forfatter-strejken har alle skuespillerne i solidaritet med deres skrivende kolleger besluttet sig for ikke at møde op til Golden Globes. På den ene side kan jeg godt forstå, at forfatterne vil have nogle ordentlige vilkår for deres arbejde – men må jeg ikke også være lidt egoistisk og sige: ØV! ØV! ØV!
Lad og håbe, at det hele løser sig for begge parters bedste – og gerne inden Oscar-festen, tak!

Men helt award-fri bliver weekenden dog ikke. Hvis det ikke bliver mode, så kan det blive til min anden passion: Musik. Så sørg for at tjekke P3 Guld ud på DR2 på fredag den 11. januar klokken 21.
(billeder fra the Fashion Spots tråd om Golden Globes 2007)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blumen, blumen...