Sok og brok

Hvis nu…Hvad stjernerne kunne have på til Golden Globes

Jeg har allerede tudet mange tårer over, at årets Golden Globes er aflyst, men people.com kommer mig til redning. Røde løber-eksperterne hos den amerikanske sladdercentral har gennemgået nogle af stjernerne: Hvem deres favoritdesignere er, og hvilken stil de plejer at have på den røde løber. Bagefter kommer de med forslag til, hvad starletterne kunne tage på, hvis der nu have været Golden Globes i dag. Så skynd jer ind på people.com: Kig, vælg og stem!
Keira Knightley bærer en babypink kjole fra Rodarte, hun er nomineret til prisen for bedste skuespillerinde i filmen Atonement (fantastisk film!). Cate Blanchett er nomineret for hendes medvirken i filmene Elizabeth: The Golden Age og I’m Not There – her er hun i grøn kjole fra Lanvin. Jennifer Garner, hvis film Juno er nomineret, er i en lysegrå kjole fra Elie Saab. Angelina Jolie er i sort kjole fra L’Wren Scott, hun er nomineret til prisen for bedste skuespillerinde i filmen A Mighty Heart.
(billeder fra people.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sok og brok