En genial pude

Jeg er i live (næsten)

Jeg fik ikke postet i går, fordi jeg lagde sidste hånd på min radioeksamen – men nu er den afleveret (og så oplevede man da også at blive kaldt naiv af Bertel Haarder!). Mærkeligt, jeg blogger ikke en dag, og så savner jeg det allerede…Der sker så meget lige nu, jeg gerne vil skrive om, men det må vente lidt!
Er rigtig træt lige nu. Jeg har kun fået det, der ligner noget i retning af tre timers søvn de sidste 36 timer – så vil gå tidligt i seng for en gangs skyld, for skal op i morgen tidlig for at lave radioflade-eksamen (til den eksamen er jeg selvfølgelig web-redaktør i redaktionen!). Men jeg ville da lige give lyd fra mig!

Eksamens-brændstof: Tyrkisk peber-bolsjer og koffein-bolsjer fra Vicks (to af disse skulle eftersigende svare til en kop kaffe – hmm, jeg ved nu ikke, så foretrækker jeg kaffen…)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En genial pude