Blå strømpebukser hos Christian Lacroix Haute Couture forår 2008

Luksus vs budget: Navy frakke med guldknapper

Jeg savlede over denne navy frakke med guldknapper fra Mulberry i forbindelse med nytår. Desværre er den både for dyr for mit budget – og den er også udsolgt på net-a-porter, hvor jeg fandt den. Men så faldt jeg over denne frakke fra engelske highstreet-kæde Primark – den koster 300 kroner, men kan så nok desværre kun fås i England, men man kan jo altid prøve eBay (selvom den nok kommer højt op i pris der, kunne jeg tænke mig!).
(billeder fra red carpet fashion awards og net-a-porter)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blå strømpebukser hos Christian Lacroix Haute Couture forår 2008