UGG på ørerne

Pre-fall 08: De amerikanske giganter

For at fylde det modemæssige tomrum ud efter, at Golden Globes er blevet aflyst, fortsætter jeg med at kigge på pre-fall 08-kollektionerne. Vi skal jo have tiden til at gå, mens vi alle venter på de store modeuger, som er lige om hjørnet. Denne gang er det amerikansk modes sværvægtere: Calvin Klein og Michael Kors.
Hos Calvin Klein var der næsten kun ensfarvede outfits holdt i den mere afdæmpede ende af farveskalaen: Sort, hvid, grå, beige og khaki.
Derfor fik mine øjne noget nær et smertefuldt farvechok, da den røde kjole dukkede op som en af de sidste outfits i kollektionen.
Michael Kors holdt sig også til den afdæmpede farvepalette: Sort, hvid og grå. Dog tillod han sig selv at blande dem, og der var også en del tweed-agtigt prints.
Der skulle gerne være flere pre-fall 08-kollektioner på vej, blandt andet fra Balenciaga og Just Cavalli, men jeg venter lige, til der kommer nogle bedre billeder.
(billeder fra style.com og the Fashion Spot)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGG på ørerne