Ka' du li' Harlekin?

Servicemeddelelse: Link-liste opdateret

Jeg har opdateret link-listen, så gå dem igennem, hvis I vil finde flere blogs til favoritlisten eller feed readeren. Der er især kommet en del svenske på – men til min store glæde har jeg også kunne tilføje nogle dansksprogede mode-blogs. Så besøg Modedullens Skriblerier, rant rant rant og NoThisNoThat, hvis I vil have flere mode-blogs på dansk.

2 kommentarer

  • Modedullen

    Hej Mariatak for kommentar og link 🙂 Og du har ret, der er virkelig mangel på danske modeblogs. Heldigvis har vi din – jeg læser med med stor interesse. Gode posts, lækkert Photoshop-arbejde og frem for alt: Masser af opdateringer! Det er sgu dejligt!KhMette aka Modedullen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hej Mette,Det var så lidt 🙂 Og tak for de søde ord./Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ka' du li' Harlekin?