Stockholm Fashion Week: Dag 1

Stockholm Fashion Week: Dag 1 – del 2

LiseLotte Westerlunds efterår/vinter 08-kollektion var holdt i sort, grå og hvid. Der var især mange kjoler med draperet balloneffekt kombineret med gennemsigtige knæstrømper. Jeg kan specielt lide toppen med balloneffekt sat sammen med de stramme bukser.
Hos Filippa K var damernes tøj også holdt i neutrale toner som mørk lilla, sort, grå og mørkeblå med et touch af læder i form af nederdele og jakker. Der var tilsat mere opsigtsvækkende farver som turkis, pink og orange i form af strømpebukser, bælter og handsker. Mændene var meget farvestrålende, noget jeg sjældent ser på gaden (desværre) – men jeg kunne godt lide deres farvepalette!
Rodebjer bød på en flot kollektion – med masser af navy og sort, som jeg jo ikke har lagt skjul på, at jeg kan lide. Dog var der også sort-hvide tern og en del jeans og sådan nogle “tørklædetoppe” (tørklæde med matchende ærmer). Mit yndlingslook er det helt ude til venstre. Den der kortærmede hættekjole med lynlås i mørkeblå er yummy.
(billeder fra modette.se og modefeber.se)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stockholm Fashion Week: Dag 1