Moden er gået i hårdknude...

Stockholm Fashion Week: Dag 1

I næste uge begynder Copenhagen Fashion Week, og ugen før er der længere nordpå massere af efterår/vinter 08-shows. I går begyndte Stockholm Fashion Week, og selvom jeg ikke ved imponerende meget om, hvem der er hvem i svensk mode, så kan man da stadig kigge på billeder, og se, hvad der falder i ens smag – og samtidig få udvidet den geografiske modehorisont.
Hos Acne havde damerne fået kæmpe-crêpet hår og høje, høje lakplateau sko på. Jeg kan godt lide cardigan og nederdel-looket og de grå/sorte flæsenederdele.
Carin Wester havde også en hyggelig oversize cardigan. Hun havde sneget nogle knapper på simple sorte jakker og kjoler, så det gav lidt et militær-feel. Og så sneg der sig lige en enkel mand med i mine picks, for jeg ville da ikke have noget imod, at have den hyggelige sweater med matchende handsker liggende i min vintergarderobe.
Sandra Backlund kan bare noget med strik – det viser hun igen i sin seneste kollektion. Jeg får selv lyst til at hive strikkepindene frem, men det mest imponerende, jeg kan fremtrylle, er et halstørklæde. Sandra Backlund skaber nærmest skulpturer med sine strik-designs, måske ikke det enhver ville have i klædeskabet – men det ser imponerende ud!
(billeder fra modette.se)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moden er gået i hårdknude...