Frou frou

Stockholm Fashion Week: Dag 2

Så er dag to i Stockholm Fashion Week overstået, og jeg synes, der var rigtig mange gode shows.
Hos Dagmar kunne jeg rigtig godt lide skoene (selvom man ikke kan se dem så godt på disse billeder…). Sådan nogle tofarvede mande-agtige brogues (ved ikke, hvad det danske ord er…). Mine favorit pieces er strik-tingene både den stribede og kabbelstrikkede slags.
Hope-showet bød også på labre sko i form af nogle peeptoe ankelstøvler, som også blev vist i en støvle-version. Hvordan sådan nogle ville fungere i en rigtig svensk vinter uden frosne tæer, er jeg spændt på at se – men cool er de i hvert fald. Og så øjnede jeg lige en sej farvekombo, der skal afprøves – hot pink og olivengrønt, inspireret af det midterste outfit (hvis man ser rigtig godt efter!).
Velour bød også på hot pink, dog i kombination med tern, som faktisk fungerer rigtigt godt. Igen kan jeg ikke lade være med at lægge mærke til skoene, som lidt mindede mig om Prada’s fra aw07-kollektionen med den brede elastik over vristen. Ellers har jeg noteret mig bag øret, at orange og gråt faktisk fungerer fint sammen, og jeg skal på jagt efter en mørkeblå kjole, som jeg kan have på til lysegrå strømpebukser. Og hvor cute er det ikke med kjolen med matchende leggings?
(billeder fra modette.se)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frou frou