Pre-fall 08: De amerikanske giganter

Victoria Beckham for Marc Jacobs – forår/sommer 08-kampagne

Hvis der er en dame, der i den grad kan dele vandene, hvad angår mode og stil, så må det være Victoria Beckham. Der er nogle der elsker, elsker hendes stil, og så er der dem, der synes, det er lidt for meget pressede vandmeloner og pouty mund. Jeg må erkende, at jeg nok står med benet mest i den sidste lejr, så jeg var rimelig skeptisk, da jeg hørte rygterne om, at den berømte fodbold-viv skulle være ansigt for Marc Jacobs’ kampagne i forår/sommer-kampagnen. Jeg mener: Hun er da så langt fra en Marc Jacobs pige, som man kan komme, er hun ikke? Men endnu engang lærer jeg, at man skal vente med at dømme, før man ser resultatet. De første billeder er så småt begynde at dukke op, og jeg synes faktisk at Posh Spice gør det rigtigt godt!
Den dame har jo humor! Det første billede vi forventningfulde kampagne-granskere fik serveret, var det, hvor hendes ben stikker op af en Marc Jacobs-pose. Genialt tænker de fleste, vi kommer ikke til at se hendes ansigt og pouty lips. Så kom der flere billeder, hvor VB stikker hovedet op af en pose (med de berømte pouty lips), og et hvor hun kommer ud af en skotøjsæske. Jeg må sige, at jeg har fundet en ny respekt for den fornemme krydderipige frem. Victoria Beckham ved i den grad, at hun er et produkt, der skal/kan sælges – og det gør hun så bogstaveligt talt i denne kampagne. Halvdelen af verdenen gør grin med hende, men hun kan da også tage pis på sig selv. RESPEKT, Victoria!
(billeder fra the Fashion Spot)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pre-fall 08: De amerikanske giganter