Tak søs :D

Anti-stress ikke-shopping

Puha, når stressen bliver for meget, er det meget afslappende lige at tage på Rosengårdruten: Jeg går lidt rundt i butikkerne og prøver tøj, men køber ikke noget – mest fordi jeg ikke har råd…Men på en mærkelig måde, så virker det afstressende bare at gå rundt i butikkerne og se på tøj.

Samsøe og Samsøe bugnede af rigtig mange labre (og dyre) ting.
Der var blandt andet rigtig mange pink ting. På billederne ser det noget laksefarvet ud, men det var nærmere en fin koralpink-farve. Den fine top med lommer er i en lækker vasket silke, men den er bare alt for dyr (500 kroner) – og så er det dry clean only. Den slags varer prøver jeg at undgå. Så er der en rigtig bodycon kjole med lynlås fra Tiger of Sweden, som også går for 500 kroner. Men den afslører altså enhver lille bule og delle, så den kommer ikke hjem i mit skab – selvom den i teorien er meget laber.
Og så faldt jeg over en mørkeblå kjole. Den var i samme materiale som den lyserøde top, men i en størrelse small var den alt for stor…Så jagten fortsætter!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak søs :D