New York Fashion Week: Erin Featherston og Rag & Bone

Aura: Columbine

Det er sjældent, at jeg hører en cd på repeat, men det er, hvad jeg gør med Aura’s nye plade “Columbine”. I har måske hørt sangen “Something From Nothing” på P3, men jeg synes altså langtfra, at det er det bedste nummer! Jeg kan især lide “Glass Bone Crash”, “Little Louie” og “Antony” (som handler om Antony & the Johnsons). Aura har en fantastisk stemme, der minder en hel del om Tracy Chapman’s (som jeg dog aldrig har hørt særlig meget af). Hendes folkpop, fantastiske stemme og attitude får mig også til at tænke på sangere som Maia Hirasawa og Regina Spektor.
Og hvor fabelagtig ser hun ikke ud på coveret? En columbine i harlekinternede strømpebukser…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York Fashion Week: Erin Featherston og Rag & Bone