NYFW: Threeasfour og Sass & Bide

Backstage

Hvad der sker på catwalken, er nok det, der interesserer os modefanatikere mest. Men det, der sker backstage kan være mindst lige så interessant. Så tag og kig backstage-billederne på style.com igennem, det kunne være, I lægger mærke til en detalje, som ikke kan anes på catwalk-billederne – en detalje, der kan inspirere til ens egen personlige stil.
Men billeder kan jo aldrig erstatte virkeligheden, og hvor gad jeg godt engang opleve den hektiske stemning backstage til et modeshow. Måneders hårdt arbejde der kulminerer i et kvarter langt show, hvor designeres, frisørers, make up-artisters, modellers, pr-medarbejderes og stylisters arbejde skal gå op i en højere enhed.
(billedet er fra backstage hos Alexandre Hercovitch taget fra thecobrasnake)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYFW: Threeasfour og Sass & Bide