Copenhagen Fashion Week: Rützou og Whiite efterår/vinter 08

Copenhagen Fashion Week: Noir og Pureheart efterår/vinter 2008

Noirs-kollektion var, ja, Noirsk. Holdt i primært sort og hvid, med materialer som (økologisk) bomuld, pels og læder viste Noir, at man kan være sexet med enkelte, men veldesignede tøjdele. Jeg kunne især godt lide looket med den sorte blazer, en oversize skjorte og strømpebukser.
Hos Pureheart holdt designer Henriette Zobel sig også til sine trademarks: Indisk-inspireret broderi og pailetter i massevis. Den blå kjole til venstre er meget sød, men jeg kan bedre lide den fra Rützou. Og den lyseblå paillet-trøje er egentlig gjort meget anvendelig ved at kombinere den med tørklæde og nederdel i ens mønster.
(billeder fra copenhagenfashionweek)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen Fashion Week: Rützou og Whiite efterår/vinter 08