Bangspiration

Copenhagen Fashion Week: Rützou og Whiite efterår/vinter 08

Hmmm, nu når jeg tænker over det, så har jeg skrevet foruroligende lidt om dansk mode. Men så er det jo godt, at vi har Copenhagen Fashion Week, som gik i gang i går.

Rützous kollektion bød på en casual og feminin kollektion med blandt andet farvestrålende stribede toppe og kjoler og toppe med dip-dye kant. Mange af modellerne var også iklædt stramme, skinnende leggings, primært i sort, men også i grå. Mit yndlingslook er den dybblå kjole i silke, det er lige sådan en, jeg leder efter. Den grå strikkappe er også rigtig sød.
Hos Whiite var min ubetingede favorit de farvegraduerede jeans. Umiddelbart lyder tanken om sådan et par jeans lidt grim, men det ser ret chikt ud på catwalken. Jeg må hen i klædeskabet og se, om der er et par lysegrå jeans, der skal lade livet – hvis jeg nænner det…Andre bemærkelsesværdige ting at lægge mærke til var jakkerne, som jeg synes Whiite er rigtig gode til at lave. Men hvad sker der lige for alle de benvarmere – ARGH?!
(billeder fra copenhagenfashionweek)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bangspiration