CPH FW: annhagen, Baum und Pferdgarten, Bruuns Bazaar og Designer’s Remix Collection aw08

annhagen, Copenhagen Fashion Week, aw08, Mode Med MereAnnhagen, med designeren Diana Opsund Bay bag, er jo en af dansk modes darlings. Og med god grund, for tøjet virker tilfældigt draperet og dekonstrueret i en skønsom blanding af strik, silke, læder og pels – men det er langtfra tilfældigt. Farverne var primært grå og sort, med et enkelt ensemble i gult. Jeg kunne specielt godt lide de lange veste-kjoler, der knappes i siden. De sort-gennemsigtige, ålende leggings minder mig om dem fra Stylin under Stockholm Fashion Week.
Baum und Pferdgarten, Copenhagen Fashion Week, aw08, Mode Med MereBaum und Pferdgartens forrige sæsoner har for mig, og mange andre, været nogle rigtig gode sæsoner – så jeg var en smule skuffet, må jeg indrømme. Jeg kunne ikke rigtigt ane en rød tråd eller et koncept for kollektionen. Dog var der selvfølgelig Baum und Pferdgardenske trademarks som fine frakker – både lange og korte og kittelkjoler. Desuden var der også en del buksedragter. Mine yndlingslook var et par sorte lædershorts kombineret med en kongeblå skoleuniforms-blazer og en kort, navy silkekjole med lange ærmer og lommer.
Bruuns Bazaar, Copenhagen Fashion Week, aw08, Mode Med MereBruuns Bazaar bød på rigtig mange sort-navy-looks, hvilket jo altid falder i god jord hos mig. Dog var der også nogle skud farver i form af orange og blå prints, dueblå, gul og grøn – Berlingske Tidendes modereporter kalder kjolen til højre for “…en kjole, der mest af alt mindede om et galdefarvet telt”. Jeg synes dog, at den i form, men ikke i farve, minder om de fabelagtige kjoler fra Lanvin ss08, men det er måske bare mig?
Designer's Remix Collection, Copenhagen Fashion Week, aw08, Mode Med MereDesigner’s Remix Collection bliver ved med at oppe deres game og bød på en meget couture-agtig kollektion – nok godt hjulpet på vej af en del showpieces, jeg synes i hvert fald aldrig, det er lige så imponerende, når det hænger i forretningerne. Farverne var sort, grå, rød og hvid. Der var blazere med spidse skuldre og kjoler med ballonærmer. Jeg var vild med de platformssko med silkebånd om anklerne, som mange af modellerne bar.
(billeder fra Copenhagenfashionweek)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Orange overdosis? Forår/sommer 08