Søndag morgen-humør

En mørkeblå kjole

Efter at have set blå kjole/grå strømpebukse-kombinationen hos Velour under Stockholm Fashion Week, har jeg sat næsen op efter at få fat i en mørkeblå kjole. Perfekt til grå eller sorte strømpebukser, lamé leggings eller bare ben. Jeg har ikke helt afgjort, om den skal være i strik eller silke, eller hvor lang den skal være. Men når jeg ser den blå kjole, så ved jeg, det er den rigtige…gad vide, om jeg så nogensinde finder én?

I al fald spottede jeg en masse potentielle perfekte blå kjoler under Copenhagen Fashion Week. Jeg kan især lide dem fra Bruuns Bazaar, Rützou og Baum und Pferdgarten. Så kan jeg jo begynde at spare op til én af dem nu (yeah right!) – men spørgsmålet er, om jeg kan vente helt til efterårstingene kommer i butikkerne? Jeg vil have den perfekte mørkeblå kjole nu!
(billeder fra copenhagenfashionweek.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag morgen-humør