Jeg er i Politiken!

God hårdag + dårligt vejr = dårlig hårdag

Mit skema dette semester er indrettet således, at der et par dage, hvor jeg først skal møde klokken 11 (halleluja for uni!). Alligevel er jeg så mærkeligt indrettet, at jeg får skrabet mig op der ved 7.30-8-tiden…Jeg hader at stresse om morgenen, så jeg står gerne lidt tidligt op, så jeg kan tage det stille og roligt. Bare tulle rundt og sluge et par kopper kaffe og have radio eller tv kørende i baggrunden (det kommer lidt an på humøret…).
Jeg kan egentlig få lavet utroligt lidt eller utroligt meget på sådan en formiddag: Få lavet lidt lektier, læse og besvare mails i den bugnende indbakke, smøre en lækker madpakke, læse lidt bog eller blad, blogge…Denne morgen besluttede jeg mig så for at krølle mit hår, for glat hår i længden er sgu lidt kedeligt (jer der har krøllet hår har sikkert den omvendte opfattelse). Jeg bruger et glatjern, og det tager noget i omegnen af ti minutter, når først man har fået taget på det. Normalt kommer jeg ikke noget i, for sådan nogle glatjernskrøller plejer at holde.
Og jeg synes da egentlig mit hår blev pænt, jeg havde i hvert fald følelsen af at have en af disse utopiske gode hårdage. Så ud af døren fyldt med energi – klar til en hel dag med undervisning i politisk journalistik. Jeg kommer så ud, og det er sådan et klamt fugtigt støvregnsvejr, og jeg kan allerede mærke, at håret klasker en smule i fugten. Og en frisk cykeltur gør kun ondt værre – og da jeg kommer op på campus, er der sgu ikke meget krøl tilbage – det er faktisk helt glat igen. Det er sådan nogle dage, man tager bussen, er det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er i Politiken!