Spottet på eBay: Sort/hvide brogues

Grøn neglelak

Der var orange, hvid, grå, pink, blå og lilla. Og nu er kærligheden så kommet til grøn neglelak. “Officielt” så er grøn faktisk min yndlingsfarve, men jeg har faktisk ikke så meget grønt i garderoben. Rent tøjmæssigt så er blå nok nærmere yndlingsfarven. Er jeres “oficielle” yndlingfarve også forskellig fra jeres tøj-yndlingsfarve?

Neglelak er altid en god måde at snige lidt alternative farver ind i outfits, så jeg er på stærk udkig efter en grøn neglelak.
Allerhelst skal det være en helt mørk skovgrøn. Den yderst til venstre er NARS’ “Zulu”, men den kan desværre ikke fås mere. Den næste er en mere poppende grøn fra Uslu Airlines, der hedder ‘LIL – lesquin’. Den sjove flaske med håndtegn er fra Nails Inc. med navnet Ascot, som fås hos ASOS. Jeg fortryder lidt, at jeg ikke lige sneg den med ved min sidste bestilling hos ASOS 🙁 Den sidste er ligeledes fra ASOS. Mærket hedder Pop Nail Glam, og farven hedder Grass.

(billeder fra asos.com, uslulil, thisnext)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spottet på eBay: Sort/hvide brogues