HJÆLP! Anyone?

Kan man elske noget eller nogen til døde? Det er jeg overbevist om, at man kan! I hvert fald er mine yndlingsjeans, et par skinny waxed jeans med lynlåse i anklen, ved at afgå ved døden i form af et voksende hul i skridtet. Men det var uundgåeligt, hvad kan man ellers forvente af et par jeans fra Topshop? Hvor er det typisk, at de jeans, der sidder perfekt på en, bare er sådan nogle billige nogen, der går i stykker efter tre måneder, mens de dyre, der bare sidder ok, bare holder og holder!
eBay er blevet endevendt uden held, suk…Men, men, men: Et tip fra Jubii-debatten vil, at jeg nu ved, at de er på udsalg i Topshop til noget i retning af 169 kroner! Det er dem fra Kate Moss-kollektionen. Og så er det, at jeg for første gang i mit liv forbander, at jeg er fast forankret på Fyn. Er der nogen, en venlig, hjælpsom med-fashionista, der bor i La Copenhague, der vil købe et par i størrelse 25 for mig? I ville gøre mig ovenud lykkelig, taknemmelig og ville afværge mangen en garderobe krise!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jubi!