HJÆLP! Anyone?

Jeg er i Politiken!

Ej, det er jeg ikke – eller på en måde. Politiken.dk har i dag lanceret blogsøgetjenesten Twingly, hver gang en blog linker til en artikel på politiken.dk vil en lille fane dukke op i bunden af artiklen med links til de blog-indlæg, der linker til den pågældende artikel! Det er skide udspekuleret af politiken.dk: Både bloggeren og politken.dk får mere trafik!

Hvis I kigger godt efter, kan I se linket til Mode Med Mere

Jeg har selv linket et par gange til politiken.dk i forbindelse med forfatter-strejken, men ja, denne blog er jo ikke ligefrem nyhedspræget eller politisk, så jeg kommer altså ikke til at linke løs!

Det er helt fantastisk, hvad man kan gøre med alt det internet-halløj. Blogging har virkelig åbnet en helt ny verden af html-koder, SEO, trafik og feeds. Vi har et fag dette semester, der hedder Webjournalistik, og det har også virkelig givet indblik i, hvilke muligheder internettet som medie rummer. Det er fantastisk!(Og ja, jeg er en mega nørd!)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJÆLP! Anyone?