Can't live...if livin' is without

Lidt præ-semester-start-shopping

Jeg er åbentbart ikke så god til at dechifrere ansættelseskontrakter…hvorom alting er, så faldt der lidt uventede penge af i hjørnet til mig. Så jeg tillod mig selv at tage på lidt shopping, før det nye semester begynder – og så er det jo ved at lakke mod enden af udsalgene, så der er ekstra gode fund at gøre!
Jeg har længe gerne ville have et par skoletter og havde egentlig udset mig et par i lak fra Din Sko. Men så faldt jeg over disse fine i ægte læder fra Bianco til 150 kroner (nedsat fra 600!). De har en god hæl til hverdag og nogle fine detaljer i form af, at de er opbygget i en slags læderpaneler.
Hos Accesorize havde de også en del knaldtilbud, jeg ikke kunne stå for. Jeg hapsede strømpebukser (50 procent af 60 kroner) i farverne fuchsia (hot pink) og berry (mørkelilla), så er mine ben klar til et farverigt forår! Og så røg der også en billig, brun taske i perfekt lille størrelse med, som jeg kan have med i byen – så græder jeg ikke, hvis der kommer noget øl på, eller hvis jeg kommer for tæt på en cigaret.
Disse herlige blå sko er egentlig min lillesøsters eBay-fund, men jeg faldt for dem ved første øjekast, så købte dem af hende. Elsker den blå farve, der skinner i lak. Og så er jeg en sucker for peeptoe – og så har de knuder!
Nej, jeg har ikke hamstret tanktoppe, men jeg elsker, elsker tanktoppe fra Malene Birger: Perfekt længde og udskæring. De er lidt dyre, så jeg køber dem som regel, når de kommer på udsalg. Jeg har toppen i mørkegrå, creme og hvid, det vil sige basisfarver – så denne gang gik jeg lidt amok og købte en pink tanktop – den bliver god til sommer! Og så er der denne blå t-shirt fra H&M til 30 kroner. Den ser lidt mærkelig ud på billedet, men den er dejlig både i farve og pasform…Puh, no more shopping for me foreløbigt (yeah right!)…

Nå, skal ud af døren nu – har kreativitetskursus på uni hele weekenden (!)…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Can't live...if livin' is without