Oscar 2008

Luksus vs. budget: Gladiatorsandaler med nitter

Modeblogging er gud – og blogging kan godt gå hen og blive en smule dyrt i længden. Enten fordi man midt i al den imaginære shopping falder i og faktisk shopper, eller fordi en sød og opmærkson læser lægger en kommentar, så jeg kan finde præcis det, jeg sukker efter.

Tidligere savlede jeg over de nittede gladiatorsandaler fra Etro, og en flink og betænksom læser gjorde mig opmærksom på, at man kunne få et lignende par hos asos.com. For godt 400 kroner inklusiv forsendelse kan disse laberheder komme hjem og bo i skosamlingen. Jeg har lagt en bestilling, men jeg finder ikke hvile, indtil jeg får en bekræftelsesmail – eller indtil jeg faktisk står med dem i hånden – eller allerhelst på fødderne jo 😉

Tak til den læser, der efterlod kommentaren!

(billeder fra elle.com og asos.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oscar 2008