Snit en hæl

Mokkasin-støvler

Mokkasin-støvlerne hænger stadig ved, i hvert fald hvis man skal tro WhoWhatWearDaily. Hos mig bliver de også stadig flittigt brugt. Heldigvis har vejret været så mildt, at jeg stadig har kunne gå i mine Minnetonkas, hvilket jeg har været superglad for. Faktisk så glad, at jeg gerne vil have et par til. Tidligere sukkede jeg over et par Minnetonkas med lange frynser – det ligner lidt dem Rachel Bilson har på? Desværre har jeg ikke lige 900 kroner, jeg kan undvære i budgettet 🙁
Jeg har også spottet et anvendeligt par i Din Sko til det halve – 450 kroner. Men det synes jeg nu stadig er mange penge!
(billeder fra Din Sko, WWWD og minnetonka.co.uk)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snit en hæl