God hårdag + dårligt vejr = dårlig hårdag

Op på eBay-hesten igen…

Efter en noget traumatiserende oplevelse med en kappe, der forsvandt i posten, har jeg faktisk holdt mig fra eBay siden starten af november. Det må vist være noget nær en rekord! Men med et bogfortæret budget og ingen tid til butiks-shopping, men stadig en ubærlig trang til at gøre kup, så er eBay min redning. Jeg vovede mig egentlig derind for at finde et par waxed jeans fra Topshop, fordi de gamle jo er revnet, men da jeg ikke fandt nogle, kom jeg hurtigt på afveje.
Jagten på et nyt ur er endt, eller i hvert fald midlertidigt indstillet, for jeg har fundet dette hvide digital ur fra Casio:
Og så faldt jeg over disse Chanel-ish sko som er vintage Bally:
Og det bedste af det hele er, at jeg fik begge dele til i alt 300 kroner – I <3 eBay

(billeder fra eBay)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God hårdag + dårligt vejr = dårlig hårdag