Kjole og hvidt

Oscar 2008

Hmm, blogger har ikke gidet at uploade billeder hele aftenen, og jeg sad nærmest og blev helt hidsig…men nu virker det fint igen…så her kommer der noget om Oscar-festen fra i nat!Jeg kunne ikke lade være med at grine, da jeg så nyhederne på TV2 klokken 19, hvor både Allan Silberbrandt og Johannes Langkilde gjorde det som røde løber-modekommentatorer. USA-korrespondenten sagde, at kvinderne viste den ene eller gerne begge skuldre. Mens den unge studievært sagde, at aftenens kvinder holdt sig til klassikere som rød, sort og creme. Og jeg må give de to herrer ret. Der var nemlig massere af assymetriske eller stropløse kjoler – og den røde løber var nærmest rød af røde kjoler. Et langt slæb syntes også at være en musthave.

Det var imponerende at se vordende mødre som Jessica Alba, Cate Blanchett og Nicole Kidman stråle i deres flotte kjoler. Man kan sagtens være chic og gravid.

Mine personlige favoritter var Anne Hathaway, Marion Cotillard og Kelly Preston. Alle rigtig modige valg, der betalte sig. Og så klædte det dem rigtig godt!

Hvad var jeres favoritter?

Husk at klikke på billederne for en større version!

(billeder fra thefashionspot.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjole og hvidt