Grøn neglelak

Sæsonens kopi-sandal?

Da jeg tidligere bedte highstreet-guderne om at lave en billigere version af de nittede Etro-sandaler, må der i den grad være nogen, der hørte mig. Det ser ud til, at jeg har forelsket mig i det, der bliver én af de mest kopierede sandaler denne sæson. Først kom ASOS på banen med et par til 35£ (cirka 350 kroner). De ligner nærmest på en prik: Det er kun den måde remmene krydser og nitternes placering, der er en smule anderledes. Nu er Steve Madden også på banen med et par. De ligner ikke helt præcist, men der er dog ikke tvivl om, at de er inspireret af Etro. Disse knock-offs er dog en del dyrere end dem fra ASOS: De koster 130$ (cirka 640 kroner).
(billeder fra elle.com, asos.com og stevemadden.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøn neglelak