Stjerner i stjerner

ØV,ØV, ASOS :(

Så går jeg og venter og venter. Hver morgen bliver der spejdet efter en leveringsbil eller postbud, men alt var forgæves. Jeg havde ellers håbet på, at de lå der, da jeg kom hjem fra en 12 timer lang tour-de-praktiksteder-på-sjælland, men ak! I stedet lå der en kedelig mail i indbakken om, at mine sandaler er blevet sendt retur 🙁 Jeg har ikke engang fået en seddel i postkassen om, at de havde FORSØGT på at levere dem, så jeg eventuelt kunne aftale et nyt tidspunkt for levering. NEJ! DE BLIVER BARE SENDT RETUR, OG JEG FÅR KUN RETURNERET PENGENE FOR SKOENE OG IKKE PORTOEN – SÅ DER RØG LIGE 45 KRONER PÅ INGENTING! Uha, bruger meget sjældent caps lock i hele sætninger, men er bare utroligt skuffet og vred. Jeg har ellers kun haft gode erfaringer med ASOS, nå jo, der var jo også dengang, hvor de bare lod min pakke med varer for 500 kroner stå uden for døren, så enhver kunne rende af med det…Så nu har jeg skrevet en lidt mavesur mail til dem, men får jo nok først svar på mandag. OG NU ER DE SELVFØLGELIG UDSOLGT PÅ ASOS 🙁

Skulle bare lige ud med lidt galde…

9 kommentarer

 • Anonymous

  øv hvor er det bittert! jeg håber da de vil sende dem til dig igen, er det DPD de er kommet med? det firma skulle forbydes ved lov, jeg havde engang et meget langt skænderi med en mand derfra over telefonen, fordi de ikke ville levere på min private adresse, selvom jeg havde bestilt fra urbanoutfitters, som da ikke ligefrem er for erhversfolk. latterlige firma.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg ved ikke engang, hvilket leveringsfirma de brugte, for de lagde jo ikke engang en seddel 🙁 Men har godt hørt skrækhistorier om DPD. Min søster havde også problemer med dem i forbindelse med Urban Outfitters. Og fremover blev hun nødt til at få varerne sendt til vores fars arbejdsplads – besværligt!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Uuuuh – bliver nervøs nu. Går også og venter på et par, der bare ikke er dukket op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Malou,Jeg håber virkelig ikke, at du kommer ud for det samme som mig 🙂 Lad dig ikke skræmme af mine skrækhistorier, for det meste fungerer alt jo, som det skal./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kay

  Jeg synes hurtigt man kan opbygge et voldsomt had til de fleste fragt selskaber. Synes især GLS er nogle slemme sataner (undskyld sproget). Fælles vrede over fragt selskaber er en go ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  ^Det kan du have ret i! Men synes dog for det meste, det går – men når de så klokker i det, bliver man ekstra gal! Ingen bryder sig om at betale SÅ mange penge for SÅ dårlig service…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ej…. det er jo ikke asos skyld, at post danmark ikke altid kan finde ud af at levere pakkerne ordenligt???? Ligeså snart asos har fået deres post over den danske grænse er det jo post DK der er ansvarlig for hvordan pakken bliver leveret til en… Jeg har selv købt fra asos og fra MANGE ANDRE STEDER, hvor Post DK stiller pakken udenfor min dør.. Men det kan jeg jo ikke være sur på asos over :S Der er aldrig gået mere end højst 4 dage før jeg modtager mine varer fra asos! Super side!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ej…. det er jo ikke asos skyld, at post danmark ikke altid kan finde ud af at levere pakkerne ordenligt???? Ligeså snart asos har fået deres post over den danske grænse er det jo post DK der er ansvarlig for hvordan pakken bliver leveret til en… Jeg har selv købt fra asos og fra MANGE ANDRE STEDER, hvor Post DK stiller pakken udenfor min dør.. Men det kan jeg jo ikke være sur på asos over :S Der er aldrig gået mere end højst 4 dage før jeg modtager mine varer fra asos! Super side!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  For det meste går det også fint, når jeg betstiller på nettet- hvilket jeg gør MEGET ofte…men der er stadig alvorlige svipsere – og det er ikke kun PostDK, der leverer for ASOS. Har både prøvet DPD, GLS og DHL, og hvad de nu hedder, og jeg har både oplevet, at jeg ikke har fået besked om, at de har prøvet at levere pakker, fået pakker stillet uden for døren, så alle der gik forbi på gaden kunne snuppe dem – har sågar oplevet at en pakke blev stillet ude i drivhuset, hvor varme og fugt kan ødelægge delikate varer…Jeg synes nu stadig, at ASOS, og alle andre webshops, kan sørge for at få nogle ordentlige samarbejdspartnere…det giver nogle ordentlige ridser i lakken, når tingene ikke fungerer optimalt!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stjerner i stjerner