Luksus vs. budget: En kjole med afrikansk print

ASOS, jeg tilgiver dig

Jeg er blød. Hver gang jeg har været oppe at skændes med nogen og besluttet mig for at være sur på vedkommende i MINDST en måned, så er det altid mig, der ender med at bløde op først og tilgive vedkommende. Jeg kan simpelthen ikke være snotfornærmet og bære nag i særligt lang tid ad gangen. Og det skete heller ikke denne gang, hvor jeg blev godt gal i skralden over ASOS og deres leveringsservice. Jeg bestilte dem igen ved midnat, lige da det var blevet den 17. marts, og i dag, den 19. marts ved 14-tiden, blev de leveret ved mine forældres hoveddør. To dage tog det -TO DAGE! Godt gået ASOS!
Den hurtige levering og det faktum, at sandalerne simpelthen er ovenud labre, gør, at jeg ikke kan være sur på ASOS længere. Fremover vil jeg da lige tænke mig om en ekstra gang og sørge for at få dem sendt til en adresse, hvor jeg ved, at der er nogen hjemme – men jeg vælger at tro på, at svipseren var en engangsforseelse.
Jeg er så glad for, at sandalerne endelig er på mine fødder. Har hoppet og danset i dem, og jeg er sikker på, at de vil få meget wear-time her til sommer.

7 kommentarer

 • Amalie Damkjaer

  TIllykke med skoene! De ser virkelig flotte ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Tillykke! – Godt det endeligt lykkedes. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak, I to :)Er bare så lykkelig for, at det endelig lykkes!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Prinsessens Mor

  ja tillykke.. jeg er også vildt forelsket men synes da hele tiden de står som udsolgt derinde?:-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  De har dem derinde i en str. 3 og 8 pt. Tjek dette link:http://www.asos.com/Asos/Asos-Leather-Studded-Flat-Sandals/Prod/pgeproduct.aspx?iid=246267&cid=4104&clr=Taupe&sh=0Prøv at kigge derinde omkring lidt efter midnat, der plejer de at lægge de returnerede varer op – i hvert fald efter hvad jeg har erfaret.Jeg håber, du får fingre i dem på en eller anden led :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Argh! Du har fået dine! Hvor er mine henne?!?!?? *panikker*Må holde vejret til efter påske, hvor jeg helt alvorligt tror, jeg bliver lidt hysterisk, hvis de ikke kommer. Tillykke med dem – de er lige så fede (hvis ikke federe), som jeg havde regnet med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg tror helt sikkert, at du skal give den til efter påske, ja. Men ja, jeg kan godt forstå, at panikken kommer snigende efter mine skræhistorier!Du må endelig melde tilbage, når du får dem ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: En kjole med afrikansk print