ANTM cycle 10

Billig afhængighed

Ok, det er noget af en selvmodsigelse i overskriften, for afhængighed bliver jo dyrt i længden…Var lige ude på en vild neglelak shoppingspree på eBay. Neglelakkene er fra Rimmel og Maybelline, som er mærker, jeg har i forvejen, og som holder godt prisen taget i betragtning. Det blev til en æblegrøn og en mørkegrøn neglelak, så burde de grønne nuancer være dækket ind. Så røg der lige en hvid med også. Og samme sælger bød også på en neglelak i sølv, som jeg tror vil passe meget godt på tæerne til mine sandaler fra ASOS. Ja, det kan godt virke en smule pathetic at planlægge tåneglefarve til de sandaler, jeg lige har købt! Sandalerne er forresten ikke kommet endnu, jeg synes da liiige, at det er ved at være oppe over – eller er det bare mig, der er utålmodig?

Kald mig afhængig! Men det er så en afhængighed, der i denne omgang kostede mig næsten (EDIT: der var jeg lige lidt hurtig på tasterne, det er ikke syv men) 50 kroner i alt 😛

On a different note, så har en sød bruger linket til min blog inde i Jubii’s skønhedsforum. Blev sgu lidt panisk, for jeg aner virkelig INTET om makeup og sådan noget. Men jeg er da glad for læserne…jeg håber bare ikke, at I bliver for skuffede, når I opdager, at jeg ved nada om dullegrej. Hvis jeg havde råd, er det helt sikkert et af de områder, jeg godt gad at udforske nærmere…men for denne omgang begrænser beauty-stuffet sig til neglelak-shopping-frenzy på eBay.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANTM cycle 10