Ting, der gør en søndag lidt gladere

Brights

Denne editorial fra marts-nummeret af US Harper’s Bazaar minder uhyggeligt meget om “Float Like a Butterfly” fra New York Magazine. Er det moderedaktørerne, der ikke er særligt originale? Jeg mener, nogle af de samme kjoler er brugt: Den gule fra Michael Kors og den turkis fra Missoni. Eller fordrer disse kjoler til at blive fremstillet på sådan en twirly-med-vindmaskine-agtig-måde? Please god, jeg håber, det er det sidste! Hvilken er din favorit af de to? Min er ubetinget “Float Like a Butterfly”, men Freja Beha ser nu heller ikke håbløs ud i de flagrende kjoler…

(billeder scannet af Luxx fra the Fashion Spot)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting, der gør en søndag lidt gladere