Alexa Chung

Cheap Monday – lidt for cheap?

Cheap Monday er helt klart det jeans-mærke, der dominerer i mit klædekskab. Jeg tror, det er blevet til fire par efterhånden. Åh ja, kan stadig huske, da jeg desperat skrev til Støj i Århus, for at få fingre i et sort par – ålestramme jeans til 400 bobs, kunne det være sandt? Heldigvis er mærket til at få det fleste steder nu, og selvom jeg godt kunne ønske baglommerne lidt anderledes, så er det nogle gode jeans til prisen. Det par, jeg købte i Støj for over to år siden, holder stadig – og jeg har gået MEGET i dem!
Men selvom det er gode jeans, så er det ikke alle modeller, der falder i min smag. Deres sort, grå og blå vaske er pæne. Men deres ternede, ultrahøjtaljede og whatnot er ganske rædderlige. Det er utroligt, at Cheap Monday kan præstere at lave fantastiske jeans og mindre heldige modeller. Men så har de jo også dækket det mere alternative klientel ind, for jeg har faktisk set nogle gå med de der ternede Cheap Monday-jeans…
Men prøv at se disse jeans: Acid wash jeans i bedste 80’er-stil kombineret med en skinnende sølvstribe ned foran. Call me crazy, men selvom de er gyselige, kunne jeg godt finde på at købe dem, HVIS de var ekstremt billige – bare for eksperimentets skyld. De har et eller andet fierce spacey-ness over sig. Hvis de var i sort, ville de være ret cool…
Er man ikke så meget til high-tech spacey, kan man også få lidt mere naturlige elementer ind. Leopardprint-jeans og jeans, der bogstaveligt talt får ens ben til at ligne træstammer. Eller hvad med jeans med sten-print, de ultimative rock ‘n’ roll jeans?!

(billederne er fra calitoots, der, hvis jeg skulle have fristet nogen, har free shipping ved køb over 100 euro til på tirsdag)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alexa Chung