Runde solbriller

Dårlig dag

Øv bøv, er vist ramt af dårligt held for tiden. Jeg får sovet alt for lidt og deadlines…ja, der er noget ved snakken: De bliver min død. Eneste lyspunkt i dag var, at jeg får en lillebitte smule skat tilbage. Hele 752 kroner. Det synes ikke af meget, men jeg har skullet betale tilbage alle de år, jeg har betalt skat, så det var glædeligt.
MEN, MEN, MEN ikke denne lille glæde må jeg beholde! Der kom også en hilsen fra DR. Som journalist in spe burde jeg med glæde betale min licens, men det er måske det der in spe, der gør, at det gør lidt ondt på kontoen (hvornår er det lige, at der kommer studierabat på licens?!). For sådan en licens er altså en stor del af en SU 🙁 Uh, hvor jeg glæder mig til den lidt mere favorable praktikanthyre, der forhåbentligt snart vil rulle ind på min konto. Men jeg klarer mig nok, regnestykket går jo næsten op: Skat – licens = -300 kroner.

Mange vil sikkert tænke: Hun bruger jo al sin SU på tøj og sko – så kan hun lære det! Men SU’en er faktisk lige nok til at dække husleje, mad og faste udgifter, og så skal der jo lægges til siden til licens og tandlæge. Jeg spiser ikke særligt gourmet-agtigt, og jeg skejer langt fra ud i byen hver weekend. Pengene til “det sjove” (aka tøj og sko) er penge jeg har fra tidligere jobs og lidt skrivetjanser hist og pist. VIl frygteligt gerne have et studiejob, men har endnu ikke formået at finde et, der passer med studierne 🙁

Nå, enough tudefjæs 🙂 Nu vil jeg vende tilbage til mine artikler om russisk værnepligt og kontrafaktisk historie. Så der bliver ikke mere blogging for i dag.

Jeg håber, at alle får en bedre aften, end jeg har haft (*ja, sidder virkelig og har ondt af mig selv lige nu*).

EDIT: Så er det vel på en måde godt, at de sko fra ASOS gik retur. Så er noget ikke skidt, at det ikke er godt for noget (eller hvad man nu siger!). Jeg fik endda tiltusket mig til, at de også betalte portoen tilbage (hvilket de normalt ikke gør ved returnerede varer)!

2 kommentarer

  • Jonas Juhler Hansen

    Hej Maria, vil blot vedkende mig min benovelse over din blog, som jeg har fulgt et stykke tid og synes er meget imponerende til trods for, at jeg ikke lige er i målgruppen. Det er nok den bedste danske modeblog jeg endnu har set!Men kan godt se, at det er svært at få plads til studiejob med det arbejde du lægger i din blog. Kan du ikke overbevise nogle danske modehuse om, at de skal have en blog – som du skal redigere? :)mvh Jonas

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hej Jonas,Ej, må også ud med min benovelse over, at der er mænd (ok, i hvert fald én mand), der klikker ind på min blog 🙂 Det er fantastisk! Der er ikke nogen decideret målgruppe for denne blog, udover mig selv (ja, det er ren og skær egoisme, der hersker her…). Alle, der interesserer sig for mode og stil, skal være så hjertens velkomne også. Det er ikke så meget denne blog, der beslaglægger min tid, jeg ville stadig kigge style.com og e-shops igennem, hvis jeg ikke bloggede. Og at skrive og stykke billeder sammen har jeg efterhånden gjort så mange gange, at det ikke tager mange minutter. Det er faktisk mere mit studie, som altid går ud over timerne på skemaet (det er jo, hvad man lægger i det), så det er lidt svært, hvis man ikke kan finde et nogenlunde fleksibelt studiejob – og de hænger desværre ikke på træerne her i Odense…Det der med at redigere en blog for et modehus er vist ikke helt realistisk, men jeg ville nok ikke sige nej, hvis nogen havde det rette tilbud – jeg er billigt til salg :PJeg skriver jo også en smule for chilinet, hvilket da også giver et lillebitte supplement til shoppebudgettet, så jo, lidt fører da også til noget ;)Tak for din søde kommentar – det gjorde lige en dårlig dag lidt bedre!/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Runde solbriller