Topshop hopper på Etro-vognen

Det er min fødselsdag i dag :D

Jeg har fødselsdag i dag! På dag-til-dag basis føler jeg altid, at tiden snegler afsted, men set i det store og hele, så er året bare fløjet forbi!
Mit 21. år var det år, hvor jeg:
– lærte at lave tv og radio. To intense semestre, som har været hårde, men utroligt lærerige.
– startede en blog om mode, der hedder Mode Med Mere.
– desværre ikke kom på nogen udenlandsrejser.

Og selvom jeg ikke er den store planlægger, så bliver mit 22. år det år, hvor jeg:
– skal ud i den virkelige verden – jeg skal i praktik! Hvem ved, måske det bringer mig til Danmarks shopping-mekka nummer et, København?
– forhåbentligt stadig har tid og lyst til at blogge.
– får taget mig sammen til at tage kørekort.
– kommer ud at rejse mere end i mit 21. år.

Og så vil jeg da lige give mig selv en virtuel gave:
Det er et par coated jeans fra Topshop (ja, den slags jeans er de bedste ever!). Ellers er der ikke mange eller store gaver i udsigt, men det gør ikke noget – tillykkeopkald og -sms’erne er allerede tikket ind fra Svendborg, Beijing (hvor min søster backpacker) – min frisør har oven i købet sendt en tillykke-besked (?), og i aften skal jeg have en hyggelig aften med veninderne, og det betyder meget mere end gaver (selvom gaver selvfølgelig er vigtige!).
(billede fra topshop.com)

2 kommentarer

  • A

    Stort tillykke med fødselsdagen. Og tak for en god og informativ blog. Især er jeg meget begejstret for tippet til Asos’ Etro-agtige sandal, som jeg har forelsket mig dybt i. Og jeg har lige set, at den er kommet hjem i en str. 4., hvis du og din konto ellers kan bruge dén information til noget… 🙂 Jeg bliver i hvert fald nødt til at købe dem – også selv om jeg egentlig er en str. 5…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Tak, tak :)Jeg tjekker sandalerne hver dag, men de er desværre ikke dukket op i en str. 3, som er den str., jeg bruger 🙁 Men holder fingrene krydset! Jeg så dem ellers i en str. 5 igår derinde, men de blev revet væk på 2 min.Tak for den søde kommentar :)/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Topshop hopper på Etro-vognen