Luksus vs. budget: Miu Mius Vernice Pop Pump

En stribet trøje

Kender I ikke det? I har i lang tid været på jagt efter en bestemt beklædningsgenstand. I har det helt præcise billede af trøjen/frakken/skoene/tasken i hovedet, men en jagt gennem mindst tyve forretninger har ikke givet afkast? Til sidst bliver man så frustreret, at man bare køber en billig, lignende ting. “Så har jeg da noget, der minder om det, indtil det perfekte dukker op,” siger man trøstende til sig selv.

Well, sådan har jeg haft det med en stribet trøje. Jeg har været på jagt efter en, der ligner den fra Balenciagas aw07-kollektion.
Ok, så den skal ikke ligne den fra Balenciaga på en prik: Den behøver ikke at være i strik, den behøver ikke at have et emblem, den behøver ikke være turtleneck, og den behøver ikke være langærmet. Billedet i mit hovede er en bomuldstrøje med trekvartlange ærmer og en dyb, rund hals – med hvide striber, der er bredere end de mørke ala Balenciaga. Jeg ved, at Mango i sin tid lavede en, der lignede Balenciagas rigtig meget, men det var heller ikke den rigtige for mig.
Nu er jeg så nået til det punkt, hvor jeg så køber en billig version i ren og skær trods og arrighed over, at jeg ikke kan finde den trøje, jeg har i mit hovede.
Den har den rigtige udskæring, den har den rigtige ærmelængde, den har endda nogle søde små knapper på den ene skulder – det er bare striberne, der ikke er helt rigtige… Oh well, hvor meget skal man forvente af H&M? But it’ll do until now…

Jeg har savnet en stribet trøje i lang tid. Jeg har nemlig gået rundt med en del styling idéer. Den kan selvfølgelig bare tages på som den er og så ud af døren – ikker så meget dér. En mørkeblå cardigan og et 2nd hand tørklæde med ankre på, og man er hyggelig sejler-morfar. De hvide briller kommer på, og man er 60’er-ish artsy fartsy mod. Knaldrød læbestift og der er sådan en lidt chic french vibe over det. Og så er jeg vild med den måde, Queen Michelle bruger sin stribede trøje (som også er laber) sammen med blomster.
(billeder fra style.com)

2 kommentarer

  • Anonymous

    Evt. har Magasin fået et nyt mærke med både t-shrits og tanktops, hvor striberne er ret bredde…..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Ok, du fik ikke fat i mærket? Må ned og kigge…Tricket er jo, at de hvide stiber skal være bredere end de sorte…Tak for tippet :)/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Miu Mius Vernice Pop Pump