Farvet lak

En tur i H&M

Jeg skulle have ordnet en masse nede i centrum i dag, så jeg stoppede også lige forbi H&M, for at se, om der ikke liiige var noget særligt. Denne gulvlange kjole med etnisk print, som jeg har set på en del svenske modebloggere, kunne fås i bunkevis i forretningerne i dag (både centrum og Rosengårdscentret). Den koster kun 129 kroner! Man får meget stof for så lidt penge. Og den er ikke i bomuldsstof, som jeg troede, men i sådan noget satinagtigt noget. Jeg prøvede den, men den var alt for lang og min stolte a-skål kom ikke rigtigt til sin ret i den…
Så var der disse søde, blomstrede cardigans. Den sidder rigtig fint, og jeg tror, den bliver god til at at have på åben under en cropped blazer, så man lige får et glimt af blomster. Men skulle jeg vælge grå eller mere farvestrålende? I sidste ende, så synes jeg, den med blå blomster gjorde mig gladere, så den kom med mig hjem.
Så skaden blev en blomstret cardigan, et fake læder taljebælte med stor gyldne nitter og en lille pung med frynser, hvor der lige præcis er plads til en mobiltelefon, en lipgloss og nogle kreditkort.

Men nu skal der jo også gerne være plads til lidt Kbh.-shopping i morgen!

2 kommentarer

  • Anne

    Øv, jeg havde ellers tænkt mig at tage den kjole med mig hjem… men da jeg hverken er særlig lang eller stor-barmet kommer det nok ikke til at ske (og helt ærligt, jeg skal hverken til konfirmation, bryllup eller barnedåb til i år, så hvornår skulle man liiige få brugt den?). Nå, jeg kan da i hvert fald prøve den på. Den ser bare så fin ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Ja, synes helt sikkert, at du skal prøve den. Den er fin! Den kan jo altid lægges op, hvis den er for lang. Og man skal ikke have kæmpe-barm for at fylde den ud, men måske større end min mini ;)Jeg tror den kunne være fin til hverdag med klipklapper eller flade gladiatorsandaler. /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvet lak