En bloggers hemmelige liv

5 kommentarer

 • Anonymous

  ej, hvor er det dog en fed blog jeg lige faldt over her ?!?keep on the good work!Fra i dag af vil jeg bestemt være fast læser! jEG TAGER HATTEN AF FOR DIG 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tusind tak for din søde kommentar 🙂 Jeg bliver altid glad for nye læsere, så velkommen til!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  H&M’s blazer kan jo fås op til str. 170(14 år) så man behøver jo ikke kunne “passe” en 7-8 år. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det er helt korrekt, ja 🙂 Jeg prøvede faktisk også den i str. 152 cm (som faktisk er min eksakte højde), men den var faktisk lidt for stor…i hvert fald havde den ikke det cropped look, jeg gik efter – og så er den billigere i str. 7-8 (ikke meget, men lidt er da også noget!)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det er helt korrekt, ja 🙂 Jeg prøvede faktisk også den i str. 152 cm (som faktisk er min eksakte højde), men den var faktisk lidt for stor…i hvert fald havde den ikke det cropped look, jeg gik efter – og så er den billigere i str. 7-8 (ikke meget, men lidt er da også noget!)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En bloggers hemmelige liv