Selvom jeg er fyldt 22...

Kate Moss for Topshop – sommerkollektionen

Tirsdag den 18. marts kommer sommer-kollektionen, som Kate Moss har designet for Topshop, i forretningerne – og på nettet.
Stilikonets nye kollektion er denne sommer i bohemestil. Tøjet er inspireret af Ibiza, Indien og Miami, hvor Kate Moss plejer at tage på sommerferie for at feste og slappe af. Kollektionen består af florlette kjoler af chiffon, toppe i støvede nuancer og aztekiske prints og blomster. Der vil være romantiske kjoler i broderie anglaise og funky, farverige kjoler i tørklædeprint til sommerens mange fester. Dog kan boheme-looket ikke helt fortrænge rock-tøsen i Miss Moss, så man kan også finde jeans og læderjakker i kollektionen.
Jeg er ikke videre imponeret over kollektionen, men igen, sådan har det heller ikke været med de foregående. Ville det være alt for meget at håbe på endnu et par waxed jeans i denne kollektion? *håbe, håbe*
(billeder fra katemosstopshop.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvom jeg er fyldt 22...