H&M går print-crazy

Kate Moss i striber

Lidt mere inspiration til nogle stribede looks. Kate Moss så chic, men stadig casual ud, da hun dukkede op til Barbara Hulanickis (grundlægger af tøjforretningen Biba) udstilling her den 10. marts. En afslappet stribet trøje er dressed up med en krøllet satinjakke, glitter-jeans, knæhøje læderstøvler og en Chanel-taske i lak. Jeg er især vild med hendes flotte, bølgede hår – jeg var ikke heeelt tosset med det pandehår hun havde, så det er fint, at hun ligesom har skubbet det til side.
(billeder fra thefashionspot.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M går print-crazy