Hypnotiserende trend

Kate Moss mikser mønstre

Selvom Kate Moss sikkert har så meget tøj, at hun kun behøver at gå i en beklædningsgenstand en enkelt gang, så er det alligevel rart at se, at hun har nogle garderobe-favoritter, som hun går med igen og igen. Dog altid kombineret på en ny måde, så man ikke føler, at hun gentager sig selv. Det er super inspiration for os med mere beskedne garderober.
Jeg har tidligere beundret Kate Moss’ stribede trøje, og her genbruger hun den med endnu en genganger, den gennemsigtige, stjernede bluse, som hun sidst kombinerede med blomster. Det er da mønstermiks, der vil noget!
Og striber er ikke kun fint sammen med stjerner. En kjole med bredere striber havde Kate Moss sat sammen med et prikket tørklæde. Tricket bag Miss Moss’ mønstermiks er at holde det i samme nuancer. Det er altid sort/hvid/navy, hun holder sig til, så det ikke bliver alt for larmende. Begge outfits er kombineret med en tuxedojakke, som Kate Moss også bruger rigtig tit.
(billeder fra the Fashion Spot)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hypnotiserende trend