Pink Platform II

Kup

Fik lige et lille familievist i dag. Det blev til en hyggelig formiddag i Odenses gågade. Egentlig skulle jeg ikke købe noget, fordi jeg allerede har købt for meget, men så var det jo liiige, at jeg skulle ind i Vero Moda. Her faldt jeg over en sød ternet top til kun 75 kroner. Der er et eller andet ved farverne og ternene, der tiltaler mig. Og så kom mine fire neglelakker med posten, og jeg ville jo straks prøve den grønne neglelak. Den er superflot! Glæder mig til at prøve de andre farver, der også ser fine ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink Platform II