Brights

Luksus vs. budget: Miu Mius Vernice Pop Pump


Miu Mius Vernice Pop Pump fra aw07-kollektionen var en af mine favoritsko fra den sæson. De kan stadig fås på eBay, men selv de priser kan jeg ikke følge med. Amerikanske Forever21 (der nu shipper til Danmark) har lavet en lignende version, men farverne tiltaler mig bare ikke så meget som originalen. Den engelske skokæde Faith har også lavet en pump stærkt inspireret af Miu Miu – den er bare ikke i lak og er ikke perforeret, hvilket også er de ting, der er de fede detaljer ved Miu Miu-versionen. Men highstreet-forretningerne kan vel heller ikke tillade sig en 100 procent knock-off, for så venter søgsmålene ikke langt væk – men jeg har da set mere vellignende efterligninger af andre sko end efterligningerne af Miu Mius pumps?!
(billeder fra shoeblogs.com, faith.co.uk og forever21.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brights