Designers Remix Collection åbner e-shop

Luksus vs. budget: Pastelhæle og krydsrem

Drømmeskoene for mig denne sæson er Chloé’s laksko med pastelfarvede keglehæle, krydsrem og spænder. Med da der ikke er udsigt til at godt 3000 kroner pludselig skulle falde i skødet på mig, så bliver skoene nok desværre i drømmene. Topshop byder dog på en vellignende version til godt 500 kroner, men de kommer dog efter min mening ikke helt op på niveau med Chloé’s…
(billeder fra topshop og net-a-porter)

3 kommentarer

 • Prinsessens Mor

  Jeg må bare lige sige, at jeg er blevet totalt hjernevasket af din blog! De der grå ruskinds-sandaler fra ASOS altså.. Jeg tjekker HELE tiden om der er kommet en str. 6 og er nærmest besat!Tror sgu ikke de kommer igen 🙁 Er de gode at gå i? Alm. i str.? (og er dine en 39 som er til salg????)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Prinsessens Mor

  Jeg må bare lige sige, at jeg er blevet totalt hjernevasket af din blog! De der grå ruskinds-sandaler fra ASOS altså.. Jeg tjekker HELE tiden om der er kommet en str. 6 og er nærmest besat!Tror sgu ikke de kommer igen 🙁 Er de gode at gå i? Alm. i str.? (og er dine en 39 som er til salg????)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Uha, kender kun alt for godt til det med konstant at tjekke ASOS for ens størrelse! Jeg kan ikke sige andet end, at du skal blive ved med at tjekke. Men jeg kan godt se, at håbet bliver mindre, jo mere tid der går…Jeg har kun gået i dem en enkelt gang med strømpebukser – hvornår kommer sandalvejret?! De er behagelige at gå i og ganske almindelige i str. vil jeg sige. Jeg er en str. 36 og tog disse i en str.3. Jeg håber, de dukker op!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Designers Remix Collection åbner e-shop