Gladiator på tå

Mørkeblå kjole fra Stella McCartney

Jeg ved ikke, hvorfor jeg bliver ved med at sukke over mørkeblå kjoler, jeg slet ikke har råd til. Nu er turen kommet til Stella McCartney. Måske jeg bare skal sukke over alle disse dejlige kjoler for ligesom at danne det perfekte billede af en mørkeblå kjole i mit hovede – og så gå på jagt i higstreetforretningerne. Men når først jeg har en klar idé om, hvad jeg vil have, så kan jeg sikkert ikke finde noget, der ligner i forretningerne…typiskt!
(billeder fra net-a-porter.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gladiator på tå