Billede-valg

Man kan ikke vinde hver gang…

…men det gør heller ikke noget. Alligevel kan jeg ikke lade være med at ægre mig en lillebitte smule. Min hals er begyndt at gøre lidt ondt for tiden, og det er det sidste, jeg har brug for lige nu. Derfor prøver jeg at få sovet så meget som muligt, så det forhåbentlig ikke udvikler sig til den helt store sygdom. Men det betød så også, at jeg sov forbi en auktion på eBay. Der er ikke noget, der er mere bittert end at tabe en auktion med et halvt pund. But then again, det der med at sidde og blive hidsig og byde over i trods er altså også en farlig slippery slope. Det her var heller ikke MUST BUY heldigvis, nu må jeg gøre mig klar til om at par dage, hvor der er tale om et MUST BUY – der skal jeg i hvert fald ikke sove.

(billeder fra eBay)

2 kommentarer

  • Marianne

    Hvad med at bruge en ebay-sniper til at vinde auktioner med, – så behøver du heller ikke bekymre dig om at sove over dig? 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hmm, det har jeg da også overvejet, men jeg har bare aldrig taget mig sammen til at sætte mig ind i det…Er det ikke noget med, at de kræver en vis procent af købspris?/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billede-valg