ASOS, jeg tilgiver dig

Påskeæg

Det er for billigt til, at jeg kan lade være – selvom jeg egentligt ikke har råd. Jeg bliver ved med at købe neglelak på eBay.
Der er så mange mærker og farver, jeg bare MÅ prøve. China Glaze er et mærke, jeg har opdaget via All Lacquered Up. Jeg fik hapset den grå “Recycle”, fordi jeg godt kan lide grå neglelak, men synes, det er for besværligt at blande den selv.
Fra China Glaze fik jeg også fat i den holografiske “Visit Me in Prism”. Egentlig var jeg på jagt efter Chanel’s “Holographic”, men den blev budt op i helt umenneskelige priser, så er glad for, at jeg fandt et billigere alternativ.
Men lidt Chanel kom da med i neglelak-hamstringen alligevel. Farven hedder “Mercure”, og minder om flydende kviksølv (dog minder den også om Rimmel’s Metallic).
Og så kom en neglelak fra OPI også med. Det blev ikke en blå eller lilla, som jeg tidligere har savlet over, men en rød, “I’m Not Really a Waitress”. Jeg har mange neglelakker, men faktisk ikke klassikeren rød endnu. Jeg har læst så meget godt om den farve rundt omkring, at nu må jeg prøve den. Jeg skal nok få flashet farverne, når de engang når frem (det er egentlig lang tid siden, der har været et kop-negle-billede – åh de gode gamle dage…)
Har I nogle cool farver og mærker, I vil dele? Altså, ikke fordi jeg skal købe flere…
(billeder fra ebay.co.uk)

2 kommentarer

  • Anonymous

    Jeg er også ret vild med den grå farve fra China Glaze, så jeg glæder mig til at høre din bedømmelse.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Jeg glæder mig til den kommer, synes også at farven er lækker! Og selvfølgelig kommer der et par ord med på vejen, når den er kommet på neglene!/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS, jeg tilgiver dig