Kup

Runde solbriller

Store solbriller har været store (hehe) i mange sæsoner nu, de er vel nærmest ophøjet til klassiker. Men denne sæson skal de åbentbart ikke bare være store, de skal også være kuglerunde. Især Chanels to-tonede runde solbriller er blevet et hit hos kendisser som Nicole Ritchie og Mary-Kate Olsen.

Selv er jeg mest til pilot- eller wayfarersolbriller, men jeg ville da alligevel gerne se, om sådan nogle store, runde solbriller kunne gå an. Topshop ligger inde med nogle store, orange solbriller, og By Malene Birgers ss08-kollektion byder på store runde briller (som jeg dog synes så lidt dumme ud på modellerne…).
Og jeg synes også, de ser dumme ud på mig…Jeg var nede i H&M, hvor de runde solbriller går til under 50 kroner. Selvom det er billigt, så er de bare for store og for runde til mig. Mit pandehår er ligesom også for meget i vejen…Det bliver en trend, jeg lader passere denne omgang…
(billeder fra thefashionspot.com, topshop.com, bymalenebirger.com)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kup